Atenţie!

Unele cărţi se pot descărca de aici Cărţi dezvoltare personală

joi, 8 aprilie 2010

YOUR DAILY MOTIVATION - Max Steingart (11) - tradus
























http://www.maxsteingart.com/ydmvideo/

110.  NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL PENTRU O INIMĂ DESCHISĂ


06/25/2010

Poţi să nu faci nimic în lumea asta dacă asta îţi doreşti, dar aceasta înseamnă că tot ceea ce faci să faci destul de prost.

Poţi avea tot ce vrei, dacă-ţi urmezi visul . Trebuie să-ţi doreşti.

Primul ingredient al succesului este dorinţa. Ştii ce vrei? dorinţa ta este plantarea cu seminţele viselor tale.

Dorinţa ta de succes trebuie să fie atât de puternică precum este suflarea de viaţa în tine. Acesta trebuie să fie primul tău crez atunci când te trezeşti dimineaţa, şi ultimul tău crez atunci când te duci la culcare, noaptea.

Poţi fi orice mintea ta îşi doreşte să fie. Ce e în mintea ta este tot ceea ce contează.


109.TU ÎŢI STABILEŞTI ATITUDINEA


06/24/2010

Atitudinea ta nu este determinată de circumstanţe, ci de modul în care răspunzi la circumstanţe. Ai posibilitatea să răspunzi pozitiv sau negativ la orice situaţie.

Ceea ce determină atitudinea ta este felul în care reacţionezi la evenimente, nu evenimentele în sine.

Orice provocare are atâta importanţa câtă îi acorzi tu prin atitudinea faţă de ea. Atitudinea ta este cea care va determina succesul sau eşecul.


108. CEEA CE GÂNDEŞTI, ACEEA VEI FI

06/23/2010

Cum poţi face ca visul tău să devină realitate, dacă nu ai unul?

Vizualizează-ţi obiectivele şi subconştientul tău va începe să lucreze spre a transforma imaginile mentale în realitate.

Vei creşte treptat în orice direcţie doreşti, cu condiţia să-ţi adaptezi atitudinea ta mentală, astfel încât să reflecte persoana care corespunde acestor condiţii.

Dacă înaintezi cu încredere în direcţia visurilor tale, şi începi a-ţi trăi viaţa în această direcţie, vei putea avea realizări dincolo de imaginaţia ta.

Singura modalitate de a-ţi descoperi limitele tale posibile este să se mergi dincolo de ele, în imposibil.

Tu eşti cel care îţi poţi  extinde orizontul tău.



107. EŞTI MAI IMPORTANT DECÂT PROBLEMELE TALE


06/22/2010

Curajul este puterea de a te confrunta cu dificultăţile tale. El vine din rezervele minţii tale, care sunt mai puternice decât circumstanţele din afara ta.

Când vei recunoaşte că eşti mai mare decât problemele tale, vei câştiga curajul necesar pentru a învinge.

Obstacolele din calea ta vor arăta mari sau mici  dacă mintea ta le vede mari sau mici.

Curajul este capacitatea ta de a te confrunta cu ceea ce poate fi imaginat. Acesta îţi oferă posibilitatea de a te ridica deasupra realităţii tale prezente.



106. URMEAZĂ-ŢI VISURILE

06/21/2010

Dacă doreşti să-ţi îmbunătăţeşti viaţa, trebuie să-ţi îmbunătăţeşti mai întâi gândirea despre viaţă şi despre tine însuţi.

Păstrează-ţi idealul de a trăi până la adânci bătrâneţi, idealurile pe care ţi le-ai dorit de multă vreme, idealul de sănătate, eficienta, distracţie şi de succes.

Puteţi să-ţi îmbunătăţeşti gândurile. Viziunea ta te va ajuta să urci munţi.

O mare realizare are întotdeauna loc în cadrul unor aşteptări ridicate.

Vei deveni la fel de mic precum este dorinţa ta care te controlează, sau la fel de mare precum  sunt aspiraţiile tale dominante. Curajul de a-ţi urma visurile este primul pas spre destinul tău.

Când încetezi să visezi, vei înceta să trăieşti.


105. ÎNTOTDEAUNA SĂ GÂNDEŞTI ÎN FUNCŢIE DE CEEA CE VREA ALTĂ PERSOANĂ

06/20/2010

Relaţiile personale sunt solul fertil, din care toate avansările, toate succesele, toate realizările în viaţa reală cresc.

Succesul tău depinde de sprijinul altor oameni. Poţi obţine tot ce vrei în viaţă, dacă eşti dispus să ajuţi alţi oameni ca să obţină ceea ce doresc.

Singurul obstacol între tine şi ceea ce vrei să fii este sprijinul altora.

Nu poţi să fii o torţă ca să luminezi calea altcuiva fără a străluci tu însuţi.


104. SUCCESUL ESTE O ALEGERE PE CARE O FACI TU


06/19/2010

Succesul sau eşecul? Este întotdeauna alegerea ta. Tu singur ai responsabilitatea de a-ţi forma viaţa ta.

Odată ce ai înţeles acest lucru, nimic şi nimeni nu-ţi poate împiedica  succesul tău. E adevărat, nimeni nu te poate opri, doar tu însuţi o poţi face.

Mai puternic decât toate lozincile scrise vreodată cu privire la succes este realizarea că toată lumea are un şef. Acest şef eşti tu însuţi.

Viaţa ta va fi întotdeauna, în mare măsură, ceea ce faci tu din ea. Nimeni nu-ţi poate ştirbi din succesul final, în afară de tine.

Dacă vrei să fii un om de succes, poţi să ai succes.



103. TOTUL ARE UN PREŢ


06/18/2010

Nu există nici un drum uşor către succes. Trebuie să lucrezi ceva mai bine şi mai mult decât cei din jur pentru a avea succes.

Nimic din ceea ce meriţi nu va veni la tine cu uşurinţă. Muncind mult vei realiza rezultat bune.

Nimeni nu este dotat cu succes. Plăteşte preţul pentru aceasta şi va fi al tău. Pentru orice îţi doreşti de la viaţa va trebui să renunţi le ceva ca să-l ai.

Nu există nici un succes la preţuri mici, de chilipir. Vei  afla că drumul către succes este o cale cu taxă.



102. ORICINE ARE ŞANSE CĂTRE SUCCES


06/17/2010

Oamenii se ocupa de multe ori de viaţa aşa cum o fac de vreme rea. Ei consideră că trebuie să aştepte până când vor veni vremuri mai bune pentru ei. Totuşi, valul posibilităţilor vine pentru toată lumea.

Oportunităţile îţi bat în usa tot timpul, dar trebuie să fii mereu pregătit pentru aceasta. Când şansa ta vine, trebuie să ai echipamentul pregătit pentru a profita de ea.

Cursa nu înseamnă cât eşti de rapid sau cât de puternic lupţi, exista timp şi şansa pentru toată lumea. Aruncă  o privire, doua, la ceea ce pare a fi cineva cu "noroc". Nu vei găsi noroc ci, numai  pregătire, planificare şi gândire producătoare de succes.

Când eşti pregătit pentru posibilitatea de a primi şansa succesului tău,  fii sigur că o să vină. Perioada eşecului  este cel mai bun timp pentru a semăna seminţele succesului.

Decide că în acest an va fi anul tău de succes şi pregăteşte-te pentru că aceasta să se întâmple.



101. CALEA CĂTRE SUCCES ESTE UN DRUM CU TAXA


06/16/2010

Succesul nu poate fi minţit sau mituit. El este rodul trudei şi perseverenţei. Plăteşte preţul trudei şi perseverenţei pentru succes şi este al tău.


Această lume este condusă cu un frâu mult prea strâns  pentru ca norocul să se amestece.

Fortuna îşi vinde marfa ei, ea nu o dă gratis. Într-o formă sau alta, vei plăti pentru favorurile ei sau vei pleca gol.

Tot ceea ce îţi doreşti în viaţă are un preţ echivalent. Există un preţ pe care trebuie să-l plăteşti, dacă doreşti să faci lucrurile mai bine, un preţ pe care trebuie să-l plăteşti pentru a lăsa lucrurile aşa cum sunt, un preţ pentru tot.

Natura nu poate fi păcălita sau înşelată. Ea  va renunţa să lupte pentru obiectul dorit de tine, pentru obiectivul tău, numai după ce ai plătit preţul lui.

Nu există nici o victorie la preţuri mici, de chilipir, nu exista nici o victorie obţinută  pe degeaba.

Niciun comentariu: