Atenţie!

Unele cărţi se pot descărca de aici Cărţi dezvoltare personală

duminică, 14 februarie 2010

Gelozie şi încredere

 
  














    Gelozia spune tot atât de multe despreîncrederea ta în tine însuţi, ca şi despre încrederea ta în ceilalţi. Ea spunetot atât de mult despre capacitatea ta de a trăda, cât şi despre capacitateaaltcuiva de a trăda.
   Dacă tu simţi că eşti gelos pe partenerul tău, nu te concentra pe ceeace face el. Pune-ţi întrebarea: “Să fie oare trădarea o problemă care mi se iveştemereu în cale?”
   Dacă atragi în permanenţă oameni care te trădează, e posibil ca trădareasă fie şi problema ta, ca şi a lor. Dacă aveai mai multă încredere în tine, aifi putut să alegi parteneri mai demni de încredere. Dacă nu te-ai îndoi cuprivire la capacitatea ta de a fi fidel celorlalţi, ai putea să nu fii atât deprompt în a pune sub semnul întrebării fidelitatea lor faţă de tine.
   Atunci când ştii că nu te poţi trăda pe tine sau pe ceilalţi, în generalnu-ţi faci griji că altcineva te-ar putea trăda. Sentimentele de gelozie se ivesc nunumai ca tu să-i pui sub semnul întrebării pe ceilalţi, ci şi pentru ca săgăseşti cauza adevărată pentru care nu eşti sigur pe tine însuţi.

Niciun comentariu: