Atenţie!

Unele cărţi se pot descărca de aici Cărţi dezvoltare personală

miercuri, 29 septembrie 2010

Demonii care se ridică la suprafaţă


















    Unele conflicte între oameni au puţin de-a face cu datele unei situaţii şi foarte mult de-a face cu demonii interiori care sunt deranjaţi şi scoşi afară din adâncurile lor întunecate, în lumina conştientei conştiente.
    Partenerul tău nu este responsabil pentru demonii tăi, nici tu nu eşti responsabil pentru ai lui. Dar voi vă ajutaţi unul pe celălalt, pentru a accede la o mai mare conştientă. A trăi cu o altă persoană adesea îţi declanşează stările cele mai ascunse şi provoacă explozii neaşteptate. Temerile tale, pur şi simplu, nu pot rămâne ascunse. Asta nu-ţi face întotdeauna plăcere.
    Dacă tu te aştepţi să îţi facă mereu plăcere, vei fi foarte dezamăgit. Fiecare relaţie trece de la povestea de dragoste la realism – şi apoi la adâncurile disperării.
    Cuplurile cad din starea de graţie, la fel ca persoanele individuale. Fiecare are o noapte întunecată a sufletului, o încleştare cu tărâmul demonic.
    Cuplurile care îşi înfrunta demonii şi păşesc dincolo de frică, câştiga o bătălie decisivă împotriva propriei lor ignoranţe. Ele sunt cele care transcend limitele pe care le-au impus anterior iubirii. Ele sunt cele care învaţă să iubească fără condiţii.

Niciun comentariu: